Despre noi

Povestea este despre noi deoarece ideea blogului îi aparține soțului meu, motivul pentru care am început să scriu este fetița noastră, acum în vârstă de un an și jumătate.

Inițial am început să scriu despre copii, am încercat să împărtășesc celorlalți părinți informații utile, lucruri descoperite din experiențele trăite sau culese de la medici sau alți părinți cu care am intrat în contact. Am învățat și am încercat să îi învăț și pe cei din jurul meu că este foarte important să discernem informațiile pe care le primim, indiferent de sursa acestora.

Acum puteți găsi pe blog articole despre copii, călătorii, casă, recenzii ale unor cărți și multe alte informații, care, sper eu, vă sunt utile.

Am pornit pe acest drum pentru a putea povesti celor ce îmi citesc blogul că viața poate fi frumoasă, chiar în contextul politic și economic în care trăim. Toți știm că lucrurile frumoase se obțin doar prin muncă și că, de obicei, minunile se întâmplă destul de rar. Rar însă, înseamnă că nimic nu e imposibil dacă există dorință și luptă continuă până la final.