Carte cu personalitate pentru un cadou de poveste

Se apropie cu pași repezi minunatele sărbători de iarnă cu inevitabila alergătură după cadouri pentru cei mici, dar și pentru cei mari. Pentru că luna cadourilor pentru mine aduce mai multe evenimente decât pentru alte persoane, adică una bucată soț născut în decembrie, una bucată soră ce își aniversează onomastica în decembrie plus doi copii ce așteaptă cadouri de la Moș Nicolae și Moș Crăciun, am început să mă pregătesc încă de la finalul lunii octombrie.

Anul acesta am decis să merg pe ideea de cadou personalizat. De ce?
Simplu, în anii anteriori am tot pregătit cadouri precum haine pentru soț, carte pentru copil (anul trecut aveam un singur copil, anul acesta am crescut numărul la doi copii), bijuterii pentru soră și multe alte minuni pentru rude și prietenii apropiați.

Ei bine, în 2019, luna cadourilor va fi marcată de cadouri personalizate pentru cei dragi. Vreau să marchez sărbătorile de iarnă așa cum se cuvine în noua formulă de patru. Și cum altfel as putea face acest lucru, decât cu amprenta mea pusă pe fiecare din cadouri?

Pentru întreaga familie am pregătit o ședință foto cu tematică de Crăciun, urmând ca pozele de acolo sa prindă viață într-un tablou ce va completa decorul din living, dar și într-o carte personalizată.

Cartea personalizată este o minune a tehnicilor internetului din ziua de astăzi. Eu am găsit-o pe pagina web Carte cu personalitate și mi-a atras atenția din prima clipă. Mi s-a părut de-a dreptul minunată ideea de a creea o carte cu amintiri ale momentelor cu însemnătate din viața mea.

Concret, Carte cu personalitate pune la dispoziție câteva template-uri de carte, care pot fi personalizate cu textele și imaginile personale. M-a impresionat ușurința cu care am configurat carte prin intermediul programului de editare.

În plus, mi s-a părut de mare ajutor existența textelor predefinite, pe care le poți folosi dacă stai rău cu inspirația, pentru că, sinceri să fim, toți avem momente în care inspirația artistică mai scârție. Un alt plus consider că este posibilitatea de a încărca fotografii pe platforma de la Carte cu personalitate direct de pe Facebook, lucru care face tot procesul creației mult mai simplu și intuitiv.

Această idee de cadou mi se pare cea mai atractivă pentru sezonul sărbătorilor de iarnă din 2019, dar nu trebuie să mă credeți pe cuvânt, ci să testați chiar voi posibilitatea configurării unui splendid cadou personalizat.

Vă asigur că va fi mult mai apreciat un cadou care să conțină nota personală a celui care-l dăruiește, comparativ cu un cadou clasic, de genul hainelor, parfumurilor sau alte articole de acest gen. Un dar clasic poate fi primit și în dublu exemplar, în timp ce unul personalizat este unic, dovedește interesul și atenția îndreptată către destinatar.

Articolul este scris pentru SuperBlog 2019.

Comments

  1. Tudose Angela

    Ce idei super! Toată lumea e în căutarea cadoului perfect în perioada asta și te înțeleg perfect. Am și eu 3 sărbătoriți în luna decembrie + obișnuiții moși.

  2. Elvira

    Da, este un cadou minunat pentru cei dragi. Eu m-am retras de la SB, așa că n-am comandat cartea dar ideea am păstrat-o. Pentru anul viitor când am o grămadă de sărbători …rotunde. Și toate deosebite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.