Persil Discs, ajutor de nădejde pentru mămici

persil discs

Acum aproximativ doi ani am început diversificarea alimentației copilului. Dincolo de stresul din bucătărie, că-i place sau că nu-i place ce îi gătesc, a apărut încă o provocare la fel de serioasă. Cum scot eu petele de pe haine?

Dacă la început petele erau puține și relativ ușor de curățat, în timp treaba s-a complicat. A devenit îndatorire de „oameni mari” să curăț pete de fructe, de legume sau chiar de grăsime.

Așa că am început să adun tot felul de produse de înlăturat petele, unele pentru haine colorate, alte pentru cele albe, pentru miros, pentru prospețime, iar lista poate continua.

Cum am descoperit noul Persil Discs

Unele pete ieșeau după ce puneam arsenalul la treabă, altele nu. Așa că am spus „Stop!” și am început să caut alternative. Și am tot căutat până într-o zi. Într-o zi cu soare, în care am aflat de inovația celor de la Persil, noul Persil Discs. Bine, nu știu dacă era chiar soare, că era octombrie în calendar. Dar eu am simțit că răsare soarele pe strada mea, când am aflat că poate înlocui cu brio toate produsele mele de spălat haine.

Ce îl recomandă pe noul Persil Discs

Persil Discs este cel mai nou detergent de la Persil, care se prezintă sub forma unor capsule cu patru compartimente, iar gelul din interior este responsabil să îndepărteze petele, conferă strălucire hainelor, oferă prospețime de lungă durată și este blând cu țesăturile.

Pe mine, personal, m-a cucerit inițial cu faptul că este prietenos cu natura. Capsulele predozate mă ajută să nu fac risipă de detergent sau alte produse de curățat. mbalajul este complet reciclabil, chiar poate fi detașată eticheta de hârtie. Astfel fiecare material ajunge în categoria de deșeu reciclabil corespunzătoare.

Al doilea factor de decizie a fost faptul că îndepărtează petele de pe hainele colorate ale fetiței ca niciun alt detergent, chiar și la o temperatură de spălare scăzută, iar culorile își păstrează intensitatea după numeroase spălări.

În plus, mi se pare minunat că hainele miros divin după spălare, iar țesăturile sunt mai protejate decât în situația în care aș folosi un balsam clasic.

Cu siguranță voi rămâne fidelă detergentului predozat de la Persil pentru mult timp de acum înainte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.