Pro și contra trendurilor de toamnă din 2019

Generațiile secolului XXI sunt în permanență cu ochii pe trenduri. Vor să fie „în trend” sau mai pe românește, „la modă”. Adică noi toți urmărim să fim la curent cu noutățile, să nu facem notă discordantă în raport cu colegii de muncă, de facultate, prieteni, sau pur și simplu cunoștințe.

Tendințele toamnei anului curent

Toamna aceasta este romantică și strălucitoare prin prisma tendințelor în materie de modă. Specialiștii în domeniu ne transmit că în dorința de a fi la curent cu ultimele noutăți trebuie să înclinăm către țesături în carouri, materiale metalizate, ori jachete matlasate.

Cum silueta mea a suferit ceva modificări în urma ultimei sarcini, am decis să schimb complet garderoba, dar și stilul vestimentar, așa că am început să fac puțin research în domeniu și am luat cu asalt site-ul celor de la Answear.

Primele care mi-au captat atenția au fost detaliile romantice precum bluzele cu volane și gulere mari, și am continuat cu încălțămintea. Chiar dacă pentru mine, ca mamă a doi copii, cele mai confortabile încălțări sunt cele sport sau cu talpă joasă, mi-am propus să nu ratez nici minunatele botine de damă de la Answear.

Când pleci de acasă cu doi copii, pentru care trebuie să cari după tine jumătate de casă, chiar dacă mergi cu ei doar o oră în parc, am căutat și o geantă de damă stil sacul lui Moș Crăciun, adică să încapă orice și oricum în ea.

Vă las mai jos câteva articole care mi-au furat inima.

Answear

Answear

Answear

 

Snake leather. Da sau nu?

Pentru mine e un mare NU. De ce fac această afirmație? Pentru că nu îmi place să mă arunc în cap după tot ce este nou sau în trend.

Oricât de interesantă sau fancy este pentru alții această piele de șarpe, pe mine nu mă convinge. Întotdeauna mi-a fost greu să înțeleg acest fenomen. Poate este doar părerea mea de mamă nedormită, dar  fenomenul „snake leather” mă chinuie teribil din punct de vedere vizual.

Viziunea personală

Indiferent care este trendul sezonului în materie de haine, ori încălțăminte, trebuie să acordăm o mare atenție ca respectivul articol vestimentar să se potrivească stilului personal. Totodată trebuie să fie adecvat ocaziei și locației unde urmează să îl purtăm.

De ce? Simplu, pentru că așa cum nu mergem în șort la birou, tot așa este de evitat o pereche de încălțăminte cu toc pe cărări de munte sau pe plajă.

Consider că trendurile sunt ajustabile, pentru că uneori ceea ce este la modă trebuie personalizat pentru fiecare dintre noi pentru a ne manifesta individualitatea, caracterul și viziunea în materie de fashion.

Disclaimer: Articolul este scris pentru SuperBlog 2019. Fotografiile sunt preluate de pe answear.ro.

Comments

 1. illusion

  Nici pe mine nu prea mă dă pe spate snake print-ul. De multe ori pare cam… trashy, cum ar zice americanii 😀 În schimb, ador botinele, iar gențile mari sunt preferatele mele.

  1. Post
   Author
   jurnaldemama

   Ai dreptate, mie imi displace pentru că îmi amintește cate animale sunt sacrificate pentru „pofta” omului de a arăta că este superior celorlalte viețuitoare.

 2. Almona

  Mare belea cu trendurile astea, mai ales când nu ți se potrivesc. Mie nu mi-au plăcut niciodată rochiile sac și blugii tăiați.

  1. Post
   Author
 3. Mirela Marin

  Recunosc, îmi plac unele trenduri. Atunci, combin ceea ce mi se potrivește cu stilul mei personal și alcătuiesc o ținuta care satisface și una si alta. Am și trenduri care mă scot din sărite :). evident pe acelea nu le abordez, le ocolesc de nu se văd!
  Succes!

  1. Post
   Author
 4. Ruxandra

  Botinele sunt preferatele mele în orice anotimp. Cred că acesta este lucrul care îmi place cel mai mult la ele, sunt variante pentru fiecare sezon în parte.

  1. Post
   Author
 5. Tudose Angela

  La modă îmi place și mie să fiu. Dar o modă care să mă avantajeze, în care să mă simt excelent, una care să nu mă storcă de energie și resurse financiare.

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 6. Catalina

  Îmi place cum e scris. Scurt, clar, cuprinzător! Stilurile alese de tine îmi plac și mie iar ce tine de încălțămintea snake nici eu nu o accept, îmi provoacă repulsie, nu am înțeles-o niciodată
  Succese mari și spor la scris!

  1. Post
   Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.