SuperBlog 2019 sau o nouă provocare a toamnei

SuperBlog 2019

Cum am lipsit cu desăvârșire în ultima vreme de la activitatea mea obișnuită, adică aceea de amatoare în ale blogingului, revin de astăzi în forță cu două noutăți.

Prima noutate, și cea mai importantă este aceea că vara nu a vrut să plece de la mine fără să îmi lase un cadou de „Pe curând” . Prin urmare, penultima zi de vară mi l-a dăruit pe el, al doilea copil al familei mele, cel care întregește formula și care schimbă sensul vieții pe care am dus-o până acum câteva săptămâni în trei.

A doua noutate, aproape la fel de importantă, este că voi participa din nou la SuperBlog. Chiar dacă la cele două ediții la care am participat până acum nu am câștigat vreun premiu, am învățat în schimb lucruri noi, am cunoscut oameni noi și m-am bucurat de fiecare probă ca de o provocare inedită.

Sper ca această toamnă să îmi aducă împliniri și ca participant la SuperBlog 2019, căci din punct de vedere personal sunt împlinită pe deplin. Așa că vin cu forțe proaspete și cu multă poftă de scris și de concurat.

Disclaimer: Articolul este scris pentru SuperBlog 2019. Fotografia este preluata de pe https://unsplash.com și îi aparține Kristinei Tamašauskaitė.

Dacă ți-a plăcut, urmărește-mă și pe Facebook: Jurnal de mamă. Și un share e binevenit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.