Note 10 |10+, disponibile cu precomanda la Orange

Galaxy Note 10

În tinerețea mea am lucrat în industria telecom, iar această experiență a avut un cuvânt greu de spus în formarea mea profesională.

Până atunci hobby-urile mele se limitau la citit și călătorii. După o perioadă de aproximativ doi ani, în care am văzut, testat și întors pe toate părțile telefoane mobile, am rămas cu o slăbiciune pentru această ramură a tehnologiei.

Pasiunea mea a prin contur cu atât mai mult cu cât în perioada respectivă, 2011-2012, piața de profil a îmbrățișat din plin succesul terminalelor de tip smartphone.

Încă de atunci, de la primul telefon inteligent, am optat pentru Samsung. De ce? Pentru că s-au pliat întotdeauna pe nevoile și gusturile mele. Chiar dacă nu mă pot lăuda că am avut sau testat toate modelele de Samsung din gamele de vârf (Galaxy S și Galaxy Note), mă pot declara mulțumită de calitatea acestora. Faptul că nu am fost nevoită să achiziționez la fiecare 6 luni un nou device, înseamnă pentru mine că am făcut alegerea perfectă, am achiziționat terminale de calitate, cu caracteristici compatibile doleanțelor mele.

De ce vă povestesc toate aceste aspecte?

Pentru că recent am aflat că Orange a deschis posibilitatea de a lansa o precomandă pentru cele mai noi terminale mobile de la Samsung, Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+.

Cum am mai mult de un an și jumătate de când am achiziționat ultimul smartphone Samsung, adică Samsung Galaxy S8, mă gândeam că aș putea profita de ocazia lansării să testez cele două noi modele și să aleg unul din ele.

De ce mă tentează schimbarea?

Mă încântă ideea unui nou smartphone, cum îi încântă pe copii o jucărie nouă, ca doar copil sunt și eu, doar că puțin mai mare.

Un alt motiv pentru care Samsung Galaxy Note 10 este o idee bună pentru mine este extinderea activității mele în domeniul online din ultimul an. Așa că un telefon de ultimă generație îmi va face viața mai ușoară indiferent dacă vorbim de administrarea blogului, a magazinului online, a conturilor de pe rețelele de socializare sau a tranzacțiilor bancare.

De ce sa achiziționezi noul Note 10|10+ de la Orange

Dacă faci o precomandă pentru noile terminale de la Samsung, pe 23 august acestea vor ajunge la tine în premieră. Vei putea testa calitățile de top: bateria cu durată lungă de viață, camerele foto de ultimă generație, dar și display-ul generos, de „doar” 6.3 inch.

În plus, dacă ai un alt terminal Samsung, mai vechi, dar în stare de funcționare, poți primi din magazinele Orange un voucher de 100 euro. Voucher-ul îl poți folosi la achiziția noului Note 10|10+, conform regulamentului de pe site-ul celor de la Orange.

Disclaimer: Imaginea aparține orange.ro.

Dacă ți-a plăcut, urmărește-mă și pe Facebook: Jurnal de mamă. Și un share e binevenit.

Comments

  1. Post
   Author
 1. Mirela Marin

  Am fost destul de multi ani fan Samsung si mai multi ani, abonat Orange. Ambele m-au dezamagit la un moment dat, rau de tot, nu doar asa, ceva neimportant si mi-am reorientat optiunile.
  Voi raspandi insa vestile de la tine, multumim!

  1. Post
   Author
   jurnaldemama

   Nimeni nu e perfect. Dar având în vedere că am trecut pe la Vodafone, vechiul Cosmote, apoi Digi, iar acum la Orange, mă declar mulțumită de această ultimă alegere. Cât despre Samsung, au si ei problemele și rateurile lor, dar ii prefer pe ei, poate ca pentru că nu am avut probleme cu terminalele lor.

  1. Post
   Author
 2. Elvira

  Deocamdată sunt mulțumită cu ce am dar mi-ai băgat un cui, mai ales că la orange am și un bonus frumușel în euro care ar cam trebui consumat.

  1. Post
   Author
 3. Alex Popa

  Da, un Note 10+ mi-ar prinde bine dar parcă nu îmi surâde ideea de a da IOS pe Android. Dacă l-aș lua aș face-o doar să mă joc un pic cu el, exact cum ai zis, ca un copil…
  Bune veștile, un Note 10 va împinge iPhone-ul în sus și să vezi atunci cumpărături…
  Well, rămâne de văzut. Note 10 pare o opțiune bună iar Apple tinde să gafeze câteodată…
  Mulțam de știre și feli pentru articol!

  1. Post
   Author
   jurnaldemama

   Sunt perfect de acord, concurența duce la performanță. Sau la idei „imprumutate” între competitori, că doar au fost destule cazuri de spionaj în domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.