Filme de văzut în preajma Crăciunului

În luna decembrie vedem an de an cum televiziunile românești păstrează tradiția și difuzează seria „Singur acasă”. Și cine nu a văzut măcar o data unul din filme? Ei bine, anul acesta mi-am propus să schimb registrul. Îmi plac mult filmele cu tema Crăciunului, așa că am început căutările și m-am oprit asupra următoarelor filme.

Știu, doar trei? Păi cam atâtea reușesc să bifez în timpul liber. Timp liber a se citi când doarme copilul, iar restul activităților casnice au fost deja epuizate.

1. Mame bune și nebune 2(A bad moms Christmas) e un film cu câteva mămici tare nonconformiste. Pun pariu că o să vă placă mult de ele.

Sursă foto: Pinterest

2. Tata în război cu… tata 2(Daddy’s home 2) este o comedie savuroasă, am râs cu lacrimi de la început până la sfârșit. Bine, m-ați prins, am mai râs puțin și după ce filmul deja se terminase. Dacă veți vedea filmul, cu siguranță veți înțelege de ce.

Sursă foto: Pinterest

3. Frumoasa și bestia(Beauty and the beast), chiar dacă nu este un film cu temă de Crăciun, mie mi se pare o alegere foarte bună pentru ajunul Crăciunului. Este un musical foarte drăguț pe care îmi doresc să îl revăd cu cea mică, pentru că deja la un an și aproape opt luni înțelege multe, îi place să îi citesc povești și aș vrea să vadă măcar cinci minute din această reprezentare grozavă.

Sursă foto: Pinterest

Voi ce filme mai urmăriți în perioada sărbătorilor de iarnă?

Dacă ți-a plăcut, urmărește-mă și pe Facebook: Jurnal de mamă. Și un share este de folos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.