A zis cineva Black Friday?

A zis cineva Black Friday?

Minunat! Reducerile sunt fix ce îmi doream, mai ales acum, că se apropie sărbătorile de iarnă și trebuie să pregătesc cadouri celor dragi mie, dar mai ales, trebuie să mă răsfăț și eu, căci merit, nu?

Cum luna noiembrie este de fapt „Black November” la Answear.ro, mi-am luat inima în dinți și am pregătit lista de cadouri pentru Moș Nicolae. Listă, care, ce să vezi, nu-i deloc scurtă. Dar cum reducerile sunt de până la 70%, nu mi-am făcut mari griji în privința bugetului.

Ca întotdeauna, prima pe lista mea este mezina familiei. Și cum eram indecisă în privința cadoului, am ales să merg pe o variantă de surpriză practică, o rochiță pe care să o poarte la ședința foto de Crăciun, care va avea loc la scurt timp după scotocirea ghetuțelor, special lustruite pentru a primi darurile lui Moș Nicolae, protectorul copiilor.

Următorul pe listă trebuie să fie evident, soțul. Pentru că este foarte pretențios din fire, pentru că întotdeauna alege calitatea, am fost nevoită să îi cer și părerea în privința cadoului, iar după ce am învățat pe de rost secțiunea de ghete pentru bărbați, am ales într-un final cea mai votată pereche, că vorba aceea, trebuia să facem o alegere prin exercitarea votului democratic.

Cum cumpărăturile le fac eu, am decis să fiu foarte darnică de aceste sărbători. Așa că am pus pe listă mai multe articole. Sper doar să nu se prindă soțul că am trișat, sau măcar să fie la birou când sosește curierul.

Iarna cu temperaturile ei neprietenoase se apropie cu pași repezi. Vom avea parte cu siguranță de zile cu cer cenușiu, cu soare ce va lipsi de cer perioade mai lungi de timp, așa că mi-am propus să colorez eu acest anotimp anost din punct de vedere al cromaticii cu o rochie ce nu are pereche în garderoba mea. Sunt convinsă că are mulți admiratori această rochie, dar pe mine m-a cucerit din prima secundă. Mai jos vedeți dovada a ceea ce vă povestesc despre ea.

Dar stai! Dacă am o rochie nouă, din altă categorie decât cea de maternitate, se impune și o geantă nouă, care să înlocuiască rucsacul cel extra încăpător, plin de scutece, biscuiți, jucării și multe alte articole pentru copii. Și da, tot pe Answear.ro am răsfoit bine rubrica genți de damă, până am găsit-o pe cea perfectă, cea care lipsea cu desăvârșire din garderoba mea. Așa-i că e simpatică?

Aș mai fi pus eu multe articole pe lista lui „Moș” Black Friday, dar am decis să mai las câteva și pentru Crăciun, să am ce-i cere soțului de cadou.

Disclaimer: Articolul este scris pentru concursul SuperBlog 2018, iar imaginile folosite aparțin Answear.ro.

Comments

    1. Post
      Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.