O pereche de jeans și multă imaginație

Acum fix o lună vă povesteam care sunt elementele vestimentare obligatorii din garderoba mea, iar printre ele, evident, se aflau și o pereche de blugi de damă. Bine, fie vorba între noi, din când în când mai împrumut și de-ai soțului, doar cât să ies să duc gunoiul.

Ei bine, trebuie să vă povestesc ceva de-a dreptul caraghios. Nu de-alta, dar dacă nu vă spun și vouă o să râd singură. Și egoismul e dăunător. Vorba aceea, prietenii știu de ce.

În scurt timp ne vom muta în casă nouă, iar asta a însemnat să strâng cam toate obiectele, hainele, jucării, mobilă și restul.

Și ce credeți că am făcut? Mi-am oprit fix O pereche de jeans, o pereche de încălțăminte de damă, că aici pot împrumuta de la soț doar papucii de casă, câteva topuri, o jachetă, un hanorac și obiecte indispensabile igienei zilnice. Și am zis că îmi ajung, că doar trebuie să ne mutăm în două-trei zile.

Până aici totul e roz și frumos, că doar vom schimba decorul. Palpitațiile au început când am aflat că finalizarea procedurilor de schimbare a locuinței va dura cel puțin o săptămână în plus. De ce spun palpitații?

Pentru că acu-i acu’!

Urmează o săptămână de foc, cu un interviu de slujbă, că na, a crescut copilul, trei vizualizări la diferite creșe din oraș, cumpărături, ieșiri zilnice cu copilul în parc, aniversarea unei bune prietene, dar și un weekend la munte, să profităm de culoare frumoasă a naturii, dar și de bunătatea pe care ne-o arată cu temperaturi demne de iunie.

Ziua 1. Vizităm prima creșă. Perechea de jeans merge de minune cu o pereche de pantofi sport, un tricou alb și o jachetă din același material. Unde mai pui că după vizualizarea creșei mă opresc cu domnișoara în parc și mă simt în largul meu.

Ziua 2. Interviu. Emoții… că doar mă așteaptă un nou început. Alătur jeans-ului o cămașă albă și o pereche de stiletto de culoare neutră și obțin o nouă senzație în materie de vestimentație. Sper să îmi poarte noroc.

Ziua 3. Azi am pauză. Mă dedic exclusiv copilului, ieșim ca întotdeauna în parc, deci trebuie să fiu îmbrăcată lejer, că de la o anumită vârstă… te mai trădează articulațiile. Așa că treaba-i simplă. Blugii se potrivesc de minune cu pantofi sport, un tricou uni și un cardigan colorat, să ofere puțină personalitate ținutei. Rezultatul? Ținuta perfectă ca aspect și ca funcționalitate pentru o mamă mai concentrată pe copil decât pe ultimele trenduri în modă.

Ziua 4. Cumpărături cu copilul la purtător. Treabă simplă, am nevoie de o ținută comodă și de copil în sistemul de purtare(SSC pentru cunoscători) și am pornit la drum. Combinația câștigătoare e compusă din blugii-minune(nu știu cât mai rezist să mă învârt în jurul lor), o pereche de botine drăguțe și cu un toc decent, plus un pulover de lână, să reziste la umiditate, că sigur voi „transpira” gândind ce mai amenajez în noua casă.

Ziua 5. Blugii rezistă! Astăzi ies în oraș cu o prietenă, care schimbă prefixul. Deci trebuie să fiu veselă, să îi distrag atenția de la bătrânețile ce se apropie de ea. Topul argintiu și jacheta de jeans fac pereche bună cu pantalonii pe care deja îi port de aproape o săptămână.

Ziua 6. Weekend! Munte! Un hanorac, neapărat cu buzunare încăpătoare și o încălțăminte comodă, adecvată mersului pe poteci prin păduri de munte cu peste 11 kg în spate, fac treabă bună cu singurii blugi scăpați de împachetarea bagajelor.

Ziua 7. E ultima! Mâine migrez spre noua locuință și voi avea acces și la restul hainelor. Astăzi însă vom petrece duminica în familie, adică vom merge la Zoo și ne vom distra imitând animalele pentru cea mică. Pentru testul suprem al răbdării am ales ultimul top colorat disponibil și încălțămintea lejeră din ziua anterioară.

Și pentru că am fost cuminte și nu am alergat în primul magazin când am realizat că am împachetat mai multe haine decât trebuia, am primit buget de cumpărături de la soț. Iar cele mai plăcute cumpărături sunt cele făcute noaptea, când doarme fetița.

Cum ce magazin e deschis noaptea? Cel online, de la Answear, unde găsești toate brandurile de top. Hai că a meritat sacrificiul și lupta cu blugii-minune.

Disclaimer: Fotografiile aparțin Answear, iar articolul este scris pentru concursul SuperBlog 2018.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.