Cum a luat naștere proiectul „Jurnal de mamă”

Povestea este despre noi deoarece ideea blogului îi aparține soțului meu, iar motivul pentru care am început să scriu este fetița noastră, acum în vârstă de un an și jumătate.

Am început să scriu acum aproximativ un an din plăcere, din dragoste pentru copii, dar și din pasiunea mea de a împărtăși celorlalți experiențe noi, fie că vorbim de o călătorie, un restaurant prietenos cu cei mici, un citat dintr-o carte bună sau doar câteva gânduri bune.

Am pornit „acțiunea” pe platforma gratuită a celor de la Google, pe Blogger mai exact, dar după ceva timp, mi-am dat seama că îmi doresc altceva. Am început căutări intense, am analizat foarte bine platforma celor de la WordPress și am decis să acord o nouă personalitate blogului meu, cu o nouă interfață, o nouă casă.

Totul s-a învârtit în jurul noțiunii de mamă, de aici am plecat cu căutările pentru noul nume, în jurul activităților pe care le desfășoară o mamă am căutat subiecte care pot fi de interes pentru cititorii mei. Și așa a luat naștere „Jurnal de mamă”, proiectul meu de suflet. În ciuda cârcotașilor, eu sunt mândră de acestă realizare, pentru că pun o parte din sufletul meu în articolele scrise pe blog, iar pentru mine înseamnă recreere, dar și un domeniu nou pe care îl explorez cu nesaț.

„Pionii” principali ai scrierilor de pe jurnal-de-mama.ro

Dar gata cu textele lacrimogene. Să trecem și la treburi serioase(A se citi „tehnice”). Dacă partea de marketing era asigurată,  surse de inspirație aveam destule, ghiciți voi ce îmi lipsea?

Exact! Un domeniu web, unde să poată fi accesat conținutul pe care îmi doream sa îl împart cu voi toți. Am verificat disponibilitatea domeniului pe care mi-l doream pe site-ul celor de la Domaz.ro, și… surpriză, era luat.

Ce să fac și cum să fac? Brainstorming cu sora mea, dimineața pe la 3, când dormea copilul.

După o muncă asiduă de convingere cu mine însumi, am hotărât sa înregistrez domeniul pe Domaz.ro.

Cum care domeniu? Ah, uitasem să vă spun, după ce am dat cu banul, și bineînțeles că am pierdut… Așa că sora mea a ales domeniul jurnal-de-mama.ro.

Acum sunt fericită că am mers pe mâna unui „Jurnal de mamă”, scriu cu drag ori de câte ori am ocazia, adică de fiecare dată când mă lasă prioritatea principală, adică familia.

Viața este roz dacă așa ți-o imaginezi. Cât despre pisica neagră… până și ea devine optimistă cu o fundă roz atârnând de gât.

Disclaimer: Articolul este scris pentru concursul SuperBlog 2018, iar fotografia îmi aparține.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.