Mașina, al patrulea membru al familiei

Soțul își iubește mașina mai mult decât îl iubesc eu pe Zeus.  Așa-i că nu v-am povestit de el până acum? Zeus este motanul familiei, cel care ne-a adoptat de bună voie. Vă voi povesti altă dată mai multe despre el.

Să revenim la mașină. Înainte de a deveni părinți, soțul meu avea o pasiune pentru mașinile sport. Între timp, a realizat că o plecare și până la supermarket necesită bagaje, spațiu suficient pentru scaunul copilului, iar toate acestea cer o mașină spațioasă și sigură în același timp. Așa a ajuns să achiziționeze actualul BMW Seria 7 Sedan 750Li xDrive.

Să vă povestesc câteva despre mașină. E o mașină frumoasă, neagră, spațioasă, sigură, pentru că siguranța e importantă când ai un copil. Din ce spune soțul, e o mașină puternică, care merită investiția și care merită să fie îngrijită pe măsură. Vă așteptați la date tehnice? Din păcate, mă pricep prea puțin la detalii ce țin de mașini, așa că merg cu încredere pe mâna specialistului familiei.

Noua noastră mașină are nevoie de o îngrijire atentă, pentru că la fel ca oricare al membru al familiei necesită grijă, și bineînțeles piese de calitate. Așa am descoperit că putem achiziționa piese de BMW de la eXclusiv OEM pentru o revizie făcută corect și de calitate.

Noi suntem o familie de plimbăreți, dar în același timp suntem și precauți, punând siguranța pe primul plan. Înainte de fiecare plecare la un drum mai lung de 500 km optăm pentru o verificare a mașinii, astfel încât să minimizăm riscul unei surprize neplăcute. De asemenea pentru schimbul de ulei optăm întotdeauna pentru ulei original BMW, astfel încât să păstrăm mașina în parametri optimi un timp cât mai îndelungat.

Ori de câte ori este nevoie de înlocuirea unei componente a mașinii preferăm să alegem piese originale BMWpentru că indiferent care ar fi diferența de preț, fie ea mai mică, fie ea mai mare, o piesă aftermarket este imposibil să ofere aceeași calitate ca una OEM, adică Original Equipment Manufacturer. Componentele OEM sunt originale, similare cu cele cu care a plecat de la producător mașina.

Întrucât se apropie cu pași repezi anotimpul rece,  dar și pentru că plănuim un „road trip” în nordul țării, mai exact avem în plan o săptămână petrecută prin Maramureș și Bucovina, mașina noastră cea nouă trebuie echipată corespunzător, adică pneuri dedicate condițiilor de iarnă. Iar cum soțul meu are mare grijă de noul membru al familiei, s-a gândit să le facă o vizită celor de la eXclusiv OEM, că tot își dorea jante BMW originale pentru pneurile de iarnă, dar și alte accesorii originale BMW. 

Cu minunata noastră mașină nouă, gata echipată de iarnă, cu revizia făcută, adică tot ce înseamnă schimb de ulei, filtru de aer, filtru de ulei, filtru de polen, filtru de combustibil, plus o verificare tehnică a plăcuțelor de frână, a discurilor de frână, a direcției, astfel încât să putem fi siguri că parcurgerea cel peste de 1000 km planificați vor decurge în siguranță și fără incidente. Să vă spun că toate piesele necesare reviziei, dar și un set nou de covorașe au fost achiziționate de la eXclusiv OEM?

Suntem foarte încântați de noul membru al familiei, recunoscători celor de la Proleasing Motors, de unde am achiziționat mașina, și foarte încântați deoarece chiar dacă vorbim de un autoturism rulat, am avut oportunitatea efectuării unui test drive, astfel încât să știm dacă BMW Seria 7 Sedan 750Li xDrive este fix ce ne trebuie nouă ca familie. Soțul meu, care este șoferul familiei, a fost mulțumit de randamentul mașinii, iar acum se felicită pentru decizia luată. 

Pentru moment cam atât vă pot povesti despre mașină. Acum trebuie să fug, mă așteaptă bagajele, căci în curând vom purcede în aventura vieții noastre, iar părinții care îmi urmăresc blogul știu la ce mă refer, că doar e o provocare să pleci la cumpărături cu un copil de un an și jumătate, ce să mai zic de o săptămână petrecută pe drum și somn de prânz în mașină.

Articolul pe care tocmai l-ați parcurs este parte a concursului SuperBlog 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.