Cum am construit o casă fără să intrăm în faliment

Anul 2018 este unul fructuos pentru noi ca familie, până în momentul prezent. Cea mai mare realizare materială este casa pe care am achiziționat-o în stadiul de „la roșu”, iar acum se află aproape de recepție.

Vă închipuiți că pentru a ajunge la acest stadiu am trecut prin multe etape, dar și că ne-au fost necesare o multitudine de materiale de construcții, printre care: tâmplărie PVC ADF, uși de interior și exterior, țiglă metalică pentru acoperiș, izolație, tencuială decorativă Weber și multe altele. Am început să prospectăm piața, să căutăm variante optime a raportului calitate-preț, iar după câteva zile pierdute prin supermarketurile și depozitele de profil, am decis să căutăm și altceva, o variantă prin care să câștigăm timp, și implicit bani, pentru că timpul înseamnă bani. Așa am descoperit casa de comenzi Vindem-ieftin.ro.

Cum a decurs colaborarea noastră cu casa de comenzi Vindem-ieftin.ro? Simplu, am stabilit ce materiale ne sunt necesare, ce cantități, am ales mărcile dorite, apoi am pus totul pe hârtie. Casa de comenzi ne-a pus la dispoziție un consultant dedicat, care ne-a ajutat cu multe sfaturi utile, a ținut legătura cu noi pe toată perioada colaborării și a dovedit de fiecare dată promptitudine. Toată munca depusă de consultantul de la casa de comenzi ne-a ajutat să economisim timp, prețios de altfel, căci în loc să ne plimbăm pe la diverse depozite de materiale de construcții, am câștigat momente de liniște pentru a analiza viitorul cămin.

Pe lângă timp, am economisit și bani și nervi. Probabil că vă întrebați cum. Banii am economist deoarece casa de comandă negociază prețul cu producătorul în funcție de cantitatea solicitată de client, fără să mai apară costuri suplimentare generate de depozitarea și/sau manipularea mărfurilor, iar toate aceste elemente puse cap la cap ne conduc spre o economie notabilă, bineînțeles ținând cont de cantitatea de materiale de construcție necesară/comandată.

Cât despre nervi… Doar când mă gândesc că ar fi trebuit să așteptăm pe la cozi, să mi se spună că din modelul de gresie, /faianță sau parchet alese nu mai există suficiente pachete în magazin, sau mai rău, să ajung la șantier și să descopăr că diverse materiale sunt deteriorate. Dar gata, cu casa de comenzi Vindem-ieftin.ro am scăpat de toate aceste probleme, întrucât au brevetat o metodă ingenioasă de a garanta integritatea materialelor furnizate. Mai exact, clientul filmează recepția materialelor, modalitatea prin care sunt descărcate, implicit și starea în care ajung la destinație.

Pentru a convinge și mai ușor clientul să transmită o recenzie video, casa de comenzi oferă o recompensă de 100 lei pentru fiecare feedback video trimis către ei. Și chiar dacă unii cârcotași ar spune că nu se simt 100 lei la câteva mii sau zeci de mii de lei cheltuite pe materiale de construcții, veți vedea că dacă puneți toate elementele în balanță, inclusiv că sigur veți avea mai multe comenzi, precum și faptul că prețurile sunt mai mici decât la restul comercianților din domeniu veți obține o balanță pozitivă.

Toată energia pe care am economist-o a fost numai bună de canalizat spre activități constructive, cum ar fi alegerea decorurilor de interior, idei de amenajat grădina, alegerea locului de joacă pentru fetiță, astfel încât să fie sigur pentru un copil de un an și jumătate, util, dar și distractiv în același timp.

Când vorbim de construcția unei case, este foarte important ca deciziile să fie bine documentate, să știm foarte bine care este necesarul de materiale, să primim sau să cerem sfaturi despre calitatea materialelor doar unor specialiști în domeniu, iar întotdeauna să avem măcar două surse de informare.

Analizând metoda de lucru, timpul economisit, faptul că oferă prețuri considerabil mai mici decât ceilalți agenți economici din domeniu, dar și garanția calității mărfurilor solicitate, consider că am luat cea mai bună decizie să începem această colaborare pentru reamenajarea și finalizarea casei.

Acest articol este conceput pentru concursul SuperBlog 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.