Ryanair introduce cursă directă București-Chania

După vestea proastă anunțată de Wizz Air acum trei zile, astăzi aflăm și noutăți îmbucurătoare pentru pasionații de călătorie. Compania aeriană low-cost Ryanair introduce cursă directă București-Chania(Creta) începând cu data de 3 aprilie 2019.

Zborurile vor fi operate de două ori pe săptămână, în zilele de miercuri și duminică, iar prețul de pornire al unui bilet este de aproximativ 37 de euro pe sens.

Apariția acestei noi rute aeriene pare a fi de bun augur pentru turiștii din România, deoarece știm foarte bine că Grecia este una dintre destinațiile de vacanță preferate de români. Sper la cât mai multe zboruri fără incidente, cât mai puține greve la Ryanair și dacă se poate, fără zboruri anulate.

Această noutate mă convinge să iau serios în calcul Creta ca destinație de vacanță pentru vara anului 2019, mai ales că sunt îndrăgostită iremediabil de tot ce înseamnă Grecia, dar cel mai important, o linie low-cost îmi oferă posibilitatea organizării unei vacanțe pe cont propriu, cu un buget mai mic, dar cu un traseu și un program stabilit doar de noi și de buna dispoziție a copilului.

Sursă foto: ro.pinterest.com

Cam așa arată una din plajele celebre din Creta. Așa-i că vă stârnește interesul, dar și pofta de soare, plajă și vacanță? Mie cu siguranță îmi amintește de vară și îmi dă energie să pregătesc un nou articol, de această dată ca o hartă a insulei Creta. În curând veți regăsi pe blog povestea celei mai mari insule a Greciei.

Urmărește-mă și pe Facebook: Jurnal de mamă

Comments

 1. Dorina

  Cu siguranță, Creta e de luat în calcul ca destinație de vacanță. Am fost, mi-a plăcut, îmi doresc să revin . Am scris câte ceva pe blog despre vacanța mea în Creta.

 2. Dream big little girl

  Grecia e in plan in viitorul apropiat. Creta ar fi o optiune buna cu aceasta cursa directa.

 3. Madalina Oros

  Grecia e un loc frumos, insa eu parca am o legatura speciala cu Cipru, daca ai ocazia sa mergi si acolo! E superb si vara si iarna!

  1. Post
   Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.