Wizz Air schimbă din nou politica bagajelor

La doar un an distanță de ultima modificare, compania aeriană maghiară ce operează numeroase curse low-cost din și spre aeroporturile din România, schimbă din nou politica referitoare la dimensiunile bagajului de cabină.

De la 1 noiembrie 2018 călătorii ce folosesc serviciile Wizz Air pot aduce în cabină în mod gratuit un bagaj de mână cu dimensiunea de până la 40 × 30 × 20 cm, comparativ cu dimensiunile permise anterior(55 × 40 × 23 cm) dezavantajul poate fi considerat major, în special de amatorii de city-break, deoarece acum vor fi nevoiți să achiziționeze suplimentar un bagaj de cală.

Există o noutate și în privința bagajelor de cală, apare bagajul de 10 kg cu preț începând de la 7 euro pe sensul de zbor și care poate fi adăugat și ulterior efectuării rezervării.

Dacă ai achiziționat biletul de avion înainte de 10 octombrie 2018 și călătorești după data de 1 noiembrie 2018, Wizz Air garantează adăugarea unui bagaj de cală de 10 kg în mod gratuit. Dacă deja ai plătit pentru un bagaj de cală de 20/32 kg, primești de asemenea opțiunea Wizz Priority.

Politica de călătorie cu copii până în doi ani a rămas aceeași, se permite în continuare un bagaj de cabină pentru copil în care putem lua apă, formula de lapte, mâncare, scutece, haine de schimb.

Sursă foto:Pinterest

Urmărește-mă și pe Facebook: Jurnal de mamă

 

Comments

  1. Oana M

    Da. Si pe mine m-a afectat această schimbare. Dar cel puțin acum am si un bagaj de mână de luat la bord, pe lângă cel de 10 kg pe care mi-l trimit la cală.
    Pe viitor însă nu mai e așa fain!

    1. Post
      Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.