Azi e despre mine

Iubesc ploaia!🌧☔🌈
Aș putea spune că este anotimpul meu preferat, indiferent de luna din calendar.

Îmi place mirosul ei, îmi place că străzile sunt aproape goale, îmi place că tot praful se curăță și parcă și ce-i rău își mai pierde intensitatea sub greutatea picăturilor de ploaie.

Să vă mai spun că unul dintre hobby-urile mele este să mă plimb prin ploaie? De când sunt mamă și o am pe fiica mea în preajmă în permanență nu prea am mai avut ocazia să îmi satisfac această plăcere, însă am mai prins sporadic câte doi-trei stropi de ploaie de vară cu ea pe afară și pare să îi placă și ei la fel de mult.

Unii oameni sunt deprimați când plouă, sunt obosiți și fără chef de nimic. Eu sunt pe dos! Aș muta și munții, chiar și în picioarele goale, în ploaie.

V-ați întrebat vreodată care este cea mai relaxantă activitate pentru o mamă activă chiar și când doarme? O cafea fierbinte savurată pe terasa unei cabane situate în vârful muntelui, asezonată cu o carte bună și o ploaie liniștită ce curăță totul în urma ei.

Dar cel mai mult iubesc ploaia pentru că în urma ei răsare întotdeauna soarele, așa cum după fiecare lacrimă apare și un zâmbet.

Mie ploaia îmi aduce aminte pentru ce zâmbesc, pentru ce trăiesc!

După ploaie apare inevitabil curcubeul. Culorile și strălucirea lui, dar și mirosul pe care ploaia îl lasă în urmă definesc un tablou vizual și olfactiv care creează speranță, aspirație către lucruri mai bune, mai frumoase, mai pure.

Disclaimer: Imaginea este preluată de pe Pinterest.

Dacă ți-a plăcut, urmărește-mă și pe Facebook: Jurnal de mamă. Și un share e binevenit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.