Destinație de weekend. Edenland.

Din dorința de a petrece o duminică liniștită, departe de aglomerația orașului, praf și aer fierbinte, am căutat câteva variante de plimbare prin natură. Am găsit câteva sugestii interesante pe un grup dedicat părinților pasionați de călătorii/plimbări, toate drăguțe și accesibile la prima vedere, dar cea mai atractivă variantă mi s-a părut Edenland.

Edenland este un parc de aventură situat la nord de capitală, în Balotești, Ilfov. Aici activitățile sunt numeroase și pe toate gusturile, de la plimbări lejere prin pădure, trasee in copaci, căsuțe in copaci, echitație, la activități puțin mai solicitante precum paintball, sărituri sau escaladă.

Noi am fost încântați de simplul fapt că poți opta pentru această locație doar pentru plimbare prin natură, departe de zgomotul mașinilor. Miss S. a fost foarte încântată de ferma animalelor, în special de lamă, pe care ținea morțiș să o mângâie. I-am promis că atunci când va mai crește, vom reveni pentru o scurtă lecție de echitație cu poneiul, căci există și această posibilitate. Atelierele pentru copii sunt de asemenea minunate, dar încă nu sunt potrivite pentru domnișoara mea de 15 luni.

Un mare plus din partea mea ca părinte îl are și restaurantul. Mâncarea este gustoasă, variată, la prețuri accesibile și din exterior se văd a fi curați și ordonați. Cel mai important pentru mine a fost prânzul gustos, pe care fetița l-a mâncat cu poftă.

Ca detalii organizatorice menționez că parcarea este gratuită și locuri sunt multe, există internet wi-fi gratuit pe toată suprafața parcului, accesul în parc se face contracost, 10 lei de adult, 5 lei copil peste 3 ani și gratuit pentru copil sub 3 ani, și se poate plăti cu cardul în toată incinta complexului.

Vă las mai jos câteva poze, să vedeți ce ne-a bucurat weekendul acesta privirea.

Urmărește-mă și pe Facebook: Jurnal de mamă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.